Renovering av lägenheten

Hej alla fina läsare! Det är väldigt roligt att se att ni numera är så pass många som läser min blogg, det är tack vare er som jag tycker att det här är så roligt. Idag tänkte jag därför skriva om något ni har bett mig skriva närmare om, nämligen min renovering i Aneby.

Sedan en tid tillbaka har jag renoverat min nya lägenhet, min tanke var att det smidigaste alternativet var att renovera lägenheten redan innan jag flyttade in i den. Dels är det mycket lättare att arbeta med den när den är tom, dels är det mycket skönare att slippa bo i ett renoveringskaos. Det var egentligen ingen större renovering som skulle genomföras, men det som ändrades gjorde verkligen en stor skillnad. Det jag gjorde var att måla och tapetsera om samt lägga nytt golv. Mina föräldrar hjälpte mig att inhandla och lägga det nya golvet, det är något de själva gjort flera gånger förut. Målningen vågade jag mig dock inte på, senast jag målade om blev det nämligen extremt dåligt. Det var så illa att jag ändå fick ta in en professionell målare som kunde göra om och göra rätt, vilket gjorde att det blev mycket bättre.

När det nu var dags för min renovering i Aneby kollade jag därför upp målare långt innan det var dags att dra i gång renoveringen. Jag ville vara ute i god tid för att vara säker på att jag skulle få precis den hjälpen jag behövde, och att arbetet dessutom skulle bli gjort på ett bra sätt. Till slut hittade jag ett företag som jag tyckte verkade bra, jag hörde av mig till dem och såg till att jag skulle få den hjälpen jag var i behov av.

Nu är min renovering i Aneby färdig och jag har kunnat flytta in i lägenheten. Allt är på plats och jag hade inte kunnat vara nöjdare än vad jag är, det hela blev så mycket bättre. Som sagt var det ingen jättestor renovering men den gjorde ändå skillnad.